GRAAFINEN SUUNNITTELU

Visuaalinen identiteetti koostuu pienistä, mutta tärkeistä asioista.

Ammattitaidolla ja näkemyksellä suunniteltu logo, sekä juuri sinun tarpeisiin valittu kirjasin- ja värimaailma synnyttävät asiakkaissa paitsi kiinnostusta, myös luottamusta. Onnistunut yritysilme yhdistyy mielikuvissa esimerkiksi nettisivuilla, käyntikorteissa, lomakkeissa, sähköisissä myynnin esittelymateriaaleissa, ajoneuvoissa, toimipisteissä, messumateriaaleissa, yrityslahjoissa jne. tukien samalla koko brändiä.

• Yritysten visuaaliset ilmeet
• Logo ja yritysgrafiikat
• Teippaukset ja suurkuvat
• Pakkaussuunnittelu
• Muut painotyöt

LOGOT JA YRITYSILMEET

Yritysgrafiikalla määritellään mm. yrityksen logo, värit, typografia, sekä erilaiset graafiset elementit, jonka jälkeen valittua ilmettä toistetaan kaikessa yrityksen viestinnässä aina printtimateriaaleista digitaalisiin alustoihin.

Yritysgrafiikan perimmäinen tarkoitus onkin personoida yritys, erottaa se muista ja luoda pohja sille, että asiakkaat tunnistavat yrityksen ja sen tuotteet ja palvelut.

TEIPPAUKSET JA SUURKUVAT

Toimipisteiden seinätaulut, opasteet, julisteet, banderollit, sekä ajoneuvo- ja ikkunateippaukset ovat esimerkkejä ulkomainonnan muodoista. Teippaukset ja laadukkaat isot printtipinnat herättävät huomiota ja viestivät asiakkaalle selkeästi toiminnastasi.

PAKKAUSSUUNNITTELU

Kauppojen hyllytilasta käydään kovaa kilpailua. Hyvin suunniteltu pakkaus kiinnittää asiakkaan huomion, saa valitsemaan juuri sinun tuotteesi tuhansien muiden tuotteiden joukosta. Samalla, kun pakkaus lisää myyntiä, tukee se myös tuotteesi laatumielikuvaa ja nostaa brändiäsi.

On hyvä tiedostaa, että itse tuotteen lisäksi myös tuotepakkaus on osa yrityksen markkinointia. Tuotepakkaus on se, mihin asiakas ensimmäisenä kiinnittää huomion. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tuotteesi veroinen pakkaus!

MUUT PAINOTYÖT

Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme toteuttamaan myös muut painotuotteet aina yritystekstiileistä ja -lahjoista banderolleihin ja suurkuvatulosteisiin. Kauttamme onnistuvat myös painatukset, jyrsinnät ja lasermerkinnät erikoisemmille materiaaleille esimerkiksi metalli-, muovi, lasi- tai vaikka puupinnalle.