KAUPALLISET ARTIKKELIT

Haluatko kertoa tuotteesta tai palvelustasi enemmän kuin nimen ja hinnan? Tuo palvelusi tai tuotteesi uuteen valoon tarinan keinoin.

Meillä on erittäin vahva kokemus ja osaaminen kaupallisista artikkeleista eli natiivimainonnasta, sillä tiimimme on tuottanut kaupallista sisältöä monille mediataloille ja erilaisiin välineisiin. Julkaisualustojamme ovat muun muassa Satakunnan Kansa, Turun Sanomat, Hämeen Sanomat, Ilta-Sanomat, Länsi-Suomi ja monet pienemmät sanomalehdet ja niiden verkkosivut.

Natiivimainos eroaa esimerkiksi sanomalehden palstamainoksesta siten, että verkon natiivimainoksella tuot tuotteesi tai palvelusi puolia esiin tarinan keinoin. Tarinan siivittämänä natiivimainos herättää lukijan mielenkiinnon ottamaan selvää tuotteestasi tai palvelustasi ja näin hän ohjautuu verkkosivullesi tai ottamaan yhteyttä suoraan sinuun.

Kun palstamainos tylsimmillään kertoo vain tuotteen tai palvelun nimen ja hinnan vaikkapa sanomalehden sivulla, natiivimainoksessa voidaan kertoa ihmisistä palvelun tai tuotteen takana, tehostaa ideologiaa tai saada asiakas puntaroimaan omaa elämäntilannettaan.

Kysy lisää natiivimainonnan mahdollisuuksista meiltä!