WWW-SIVUT

Nykyaikaiset verkkoratkaisut paitsi parantavat löydettävyyttä ja helpottavat asioimista, ovat myös asiakaspalvelussa tärkeä osa ulospäin annettavaa mielikuvaa itse yrityksestä ja sen palveluista.

Laadukas sivustosuunnittelu kertoo osaamisen tasosta myös omassa toiminnassa. On tärkeää, että sivusto tuntuu ja näyttää hyvältä, brändin mukaiselta. Lisäksi sen täytyy toimia kaikille ja olla saavutettava eri päätelaitteilla.Verkkosivuilla ensivaikutelman luovat visuaalisuus, käytettävyys ja se, miten herätät kiinnostuksen. Hyvä verkkosivu toimii mainiosti myynnin vauhdittajana.

Yrityksellesi räätälöity sivusto mahdollistaa asiakaspalvelun ja edullisen näkyvyyden, mutta on samalla myös tukikohta mainonnan ja hakukoneiden tuomalle kiinnostukselle. Hyvä verkkosivusto kulkee rinta rinnan sosiaalisen median kanssa.

Verkkokauppa voittaa kiinteät myyntitilat monestakin syystä. Tuotteiden, palveluiden ja etujen esittely on edullisempaa ja myyntiä on helpompi automatisoida sekä ylläpitää. Myös tiedonhankinta on verkossa helppoa.

VERKKOPROJEKTIN VAIHEET

Verkkosivuilla ensivaikutelman luovat visuaalisuus, käytettävyys ja se, miten herätät kiinnostuksen. Hyvä verkkosivu toimii mainiosti myynnin vauhdittajana.

1. Määrittelemme sivuston toiminnalliset elementit
2. Suunnittelemme johdonmukaisen käyttökokemuksen.
3. Muokkaamme ilmeeseen sopivan ulkoasun.
4. Tuotamme sovitut sisällöt ja optimoimme ne hakukoneille.
5. Tarjoamme toimivan tekniikan ja suojatut palvelinratkaisut.
6. Varmistamme skaalautuvuuden eri alustoille.
7. Annamme käyttökoulutuksen mm. sivuston päivityksiin.
8. Varaamme domainit ja luomme tarvittaessa sähköpostit.

Maailma kehittyy vauhdilla ja vain muutos pysyvää. Sivuston on toimittava sujuvasti eri alustoilla. Myös ylläpidon ja päivuttämisen pitää olla helppoa. Eikä uudistus lopu uudistukseen – jatkossa seuraamme, miten sivusto toimii ja kehitämme sitä palautteen pohjalta pienin askelin. Näin sivusto pysyy ajanmukaisena, eikä seuraava iso uudistus ole edessä heti parin vuoden päästä.

Sivujen toteutukseen käytämme avoimeen lähdekoodiin perustuvaa suosittua ja tehokasta WordPress -julkaisujärjestelmää.

DATA JA ANALYTIIKKA

Verkkosivuston ja markkinoinnin tehostaminen onnistuu vain oikein asennetun webanalytiikan avulla.

Ilman toimivaa analytiikkaa markkinointi, mainonta ja optimointi perustuvat tiedon sijaan toiveeseen. Siksi datan laadusta kannattaa pitää huolta. Analytiikka ei ole koskaan virheetön. Virheet ovat väistämättömiä, mutta niitä pitää olla mahdollisimman vähän. Se onnistuu, kun webanalytiikka toteutetaan oikein.

JULKAISU JA KÄYTTÖKOULUTUS

Sivuston julkaisu tapahtuu asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, kun olemme lopputulokseen yhdessä tyytyväisiä. Sivusto voidaan julkaista suoraan asiakkaalla jo olevaan webhotelliin, mutta hoidamme tarvittaessa myös domainit, hostingin ja ylläpidon tilaukset. Sivusto testataan erikseen vielä oikealla palvelimella ja varmistetaan esim. lomakkeiden toimivuus.

Kaikkiin toteuttamiimme sivustoihin sisältyy aina käyttökoulutus, sillä haluamme varmistaa, että sivuston päivittäminen onnistuu vaivattomasti myös julkaisun jälkeen.

HOSTING JA YLLÄPITOPALVELUT

Mietittäessä hosting-palvelua olisi ensin hyvä määritellä itselleen mitä yritys tarvitsee ja miksi. Kun nämä seikat ovat tiedossa helpottuu juuri oikean palvelun löytäminen huomattavasti.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat alan viimeisintä tekniikkaa ja toisaalta kattavat tietosuojapalvelut.