SOMESTARTTIPAJA YRITTÄJILLE

Tökkiikö sisällöntuotanto, ammottaako yrityksenne somefeedi tyhjyyttään työkiireiden keskellä? Onko somemarkkinoinnin tuoreimmat trendit täyttä hepreaa? Kiinnostelisiko kenties tehdä tuloksellisempaa somea, mutta et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle?

Siinä tapauksessa kutsumme sinut Fiilaamon Somestarttipajaan

> Rauman toimistollamme tiistaina 14.11.
> Porin toimistollamme tiistaina 21.11.

Koulutus starttaa päiväsi inspiroivasti heti aamulla klo 8.30, ja osallistumismaksu 125 € / hlö (+alv.) sisältää myös aamiaisen. Koulutuksen kesto on noin kaksi tuntia.

Koulutuksesta saat makoisat eväät somemarkkinointinne starttaamiseen tai kehittämiseen. Opit tuntemaan käytetyimmät somekanavat ja niiden erot, optimoimaan yrityksenne someprofiilit, suunnittelemaan ja kalenteroimaan sisältöjä sekä tulkitsemaan somemarkkinoinnin tuloksia.

Lähdemme liikkeelle perusteista, joten voit huoletta saapua paikalle pihalla kuin lumiukko. Me takaamme, että parin tunnin paja lämmittelee sinut näkemään sisällöntuotannon uusin silmin, eikä somemaailma näytä enää niin mystiseltä.

Koulutuksen materiaalit jäävät käyttöösi, ja voit palata niiden pariin aina uudelleen. Saat mukaasi myös konkreettisen tehtävälistan, joka auttaa sinut alkuun. Näin takaamme, etteivät koulutuksen opit jää vain kauniin ajatuksen tasolle.

Somestarttipajassa pääset myös verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Kouluttajana toimii digimarkkinoinnin asiantuntija Suvi Myllymäki.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: suvi@fiilaamo.fi / p. 050 440 9396
Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli lisäkysymyksiä herää.

Nähdään koulutuksessa!